Friday, 9 November 2012

Selamat Hari Lahir - 19th

Alhamdullillah. Masih bernafas.

Million thanks to guys who make me sad on my birthday. Sing a song for me and bawa kek datang depan rumah. Ingat ni drama ke? Ni lah hadiah paling win sebab tak lama tu dia hilang. Hahahahaha.

Then Fatin & Ema konon nak prank dengan air busuk segala busuk, tapi rupanya nak bagi kek. Alololo comel sangat housemates saya. Tapi lagi best bila Fatin bawa saya pergi rumah bff kami, Iqmal. Lagi best sebab kat situ kena prank. Ok.

Thanks for those yang terlibat dalam misi nak prank on my birthday. Yayy! Balik naik motor dengan basah basah yayy.....

No comments:

Post a Comment