Monday, 28 November 2011

Cerita hantu disebalik Danga City Mall. Scary ke?

Sebelum tu. Tak terlambat utk mengucapkan Salam Maal Hijrah. Semoga tahun baru ni membuka lembaran baru utk kita berubah dari segi apa pun. Semoga Allah SWT terima segala kemaafan kita, melindungi kita dari syaitan yg durjana dan memelihara iman kita. In sha Allah :)

Nak cerita sesuatu ni. Okay rajinkan diri untuk membaca ok. Actually tak ada lah seram mana pun. But this is first time kena benda macam ni. Selalunya kami akan cakap benda halus ni nonsense, merepek and whatsoevarrrrrrr. So now bila kena, nak cakap apa kan?

First at all, maybe ni pengajaran untuk kami. Maal Hijrah pergi merayap, siapa suruh kan? Ha kan dah kena. I just clapp the hands. Hahahahahahaha. Ok serius!

Beriya pergi Danga City Mall nak main bowling. Sampai sana, Close. What I can say? Haha. Ok then, nak keluar dari situ, kami cari lah lif. Ok then, klik. Can you imagine, bila tekan tekan dan tekan button lif tu, but still kat tempat yang sama dan tiba satu part, muncul tabligh kot rasanya dengan anak anaknya. Ok seram tak? Haha. Ok tekan lagi, dan tempt yang sama dan tiba satu part pulak tempat parking kosong, padahal sebelum tu parking full.



Nampak tak apa yang terjadi? Ini bermakna, jangan keluar. Perbanyakkan ibadah. Ni Maal Hijrah p keluaq. Haa kan. Nampak kan? 

Ambil ikhtibar ye :)

No comments:

Post a Comment